1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Installeren en updaten
  4. ArchiCalc downloaden

ArchiCalc downloaden

U kunt eenvoudig ArchiCalc op een nieuwe computer installeren. U hoeft alleen maar de software te downloaden en vervolgens in te loggen met uw account.

Downloaden ArchiCalc

Heeft u ArchiCalc verwijderd van de computer? De laatste versie van ArchiCalc kunt u hier downloaden.

Na het downloaden worden tijdens de installatie automatisch de laatste versies van de zoekbomen opgehaald.

Snelkoppeling ArchiCalc

Maak een snelkoppeling op het bureaublad en vink extra snelkoppelingen aan.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-26.png

Zie ook: Prijzen actualiseren