1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Onderdelen
  4. Eigen logo toevoegen

Logo toevoegen

U heeft de mogelijkheid om uw eigen bedrijfslogo toe te voegen. Uw bedrijfslogo verschijnt dan automatisch boven al uw begrotingen.

Ga naar [Bestand], [Afdrukinstelling].

[Rapporten]

[Afdrukinstellingen]. Met de functie Afdrukinstellingen kunt u onder menu [Rapporten] kiezen welk rapport uw wilt bekijken. U heeft standaard de keuze uit 3 printopties: [Extern] de begroting printen zonder onderbouwing, [Intern] de begroting printen met onderbouwing en alle gegevens gespecificeerd, [Totaal] alleen de totalen per hoofdstuk printen incl. de staart.

Standaard afdrukinstellingen. De 3 standaard afdrukinstellingen; [Extern], [Intern], [Totaal] kunt u echter niet wijzigen.

[Nieuw]

Met de functie [Nieuw] kunt u een nieuw afdrukrapport maken met uw eigen instellingen.

[Kopiëren]

Met de functie [kopiëren] kunt u een bestaand afdrukrapport kopiëren en daarna wijzigen.

[Wijzigen]

Met de functie [wijzigen] kunt u een bestaand afdrukrapport wijzigen. De 3 standaard afdrukinstellingen; [Extern], [Intern], [Totaal] kunt u echter niet wijzigen.

[Layout]

Met de functie [Layout] kunt u de layout van uw afdruk wijzigen.

[Bedrijfsnaam en logo]

[Bedrijfsnaam]. Hier kunt u de bedrijfsnaam invullen die boven de begroting moet komen.

[Logo]. Hier kunt u het logo van uw bedrijf toevoegen. Het logo komt dan op uw begroting te staan. Het logo dient een JPEG bestandsformaat te hebben. Zorg ervoor dat het logo niet te groot is, bijvoorbeeld 150 x 25 pixels.

[Kop-en voettekst]

Met de functie [kop-en voettekst] kunt u de bedrijfsnaam, het bedrijfslogo en een kop-en voetteksten toevoegen aan uw layout.

Als koptekst wordt vaak de bedrijfsnaam ingevuld. De voettekst kan gebruikt worden voor het invullen van de adresgegevens, het telefoonnummer en het internet adres.

Let op. De 3 standaard afdrukinstellingen; [Extern], [Intern], [Totaal] kunt u niet wijzigen. Maak dus altijd een nieuwe layout aan als u de kop-en voettekst wilt wijzigen.

[Afdrukvoorbeeld]

Zie ook:

Voorblad voor offerte aanpassen

Sjabloon voor factuur aanpassen

Was this article helpful?

Related Articles