1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Onderdelen
  4. Gegevenskaart

Gegevenskaart

[Bewerken], [Gegevenskaart]

Gegevenskaart element

De gegevenskaart van een element kunt u op verschillende manieren benaderen. Ga met de cursor op het betreffende element staan en kies in het menu [Bewerken], [Gegevenskaart]. Of ga met de cursor op het betreffende element staan en klik de rechter muisknop en selecteer vervolgens [Gegevenskaart].

In de gegevenskaart van een element kunt u alleen de omschrijving van het
element, het aantal en de eenheid wijzigen. De prijs van een element wordt berekend door de activiteiten.

In de gegevenskaart van een element kunt u alleen de omschrijving van het
element, het aantal en de eenheid wijzigen. De prijs van een element wordt berekend door de activiteiten. Voor het wijzigen van de prijs van een element zie gegevenskaart activiteit.

Gegevenskaart activiteit

In de gegevenskaart van de activiteit worden de kosten aangegeven, onderverdeeld in loon en manuren, materiaal, materieel en onderaanneming. U heeft de mogelijkheid de witte velden in te voeren of te wijzigen. De grijze velden zijn rekenvelden en zijn afhankelijk van bijvoorbeeld het ingevoerde aantal bij de gegevenskaart van het element.

De gegevenskaart van een activiteit kunt u op verschillende manieren benaderen. Ga met de cursor op de betreffende activiteit staan en kies in het menu [Bewerken], [Gegevenskaart]. Of ga met de cursor op de betreffende activiteit staan en klik de rechter muisknop en selecteer vervolgens [Gegevenskaart].

Zie ook:

Was this article helpful?

Related Articles