1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Onderdelen
  4. Gegevenskaart

Gegevenskaart

[Bewerken], [Gegevenskaart]

Gegevenskaart element

De gegevenskaart van een element kunt u op verschillende manieren benaderen. Ga met de cursor op het betreffende element staan en kies in het menu [Bewerken], [Gegevenskaart]. Of ga met de cursor op het betreffende element staan en klik de rechter muisknop en selecteer vervolgens [Gegevenskaart].

In de gegevenskaart van een element kunt u alleen de omschrijving van het
element, het aantal en de eenheid wijzigen. Ook is het mogelijk om het BTW tarief aan te passen van BTW Hoog naar BTW laag. De prijs van een element wordt berekend door de activiteiten. Voor het wijzigen van de prijs van een element zie gegevenskaart activiteit.

Gegevenskaart activiteiten

De gegevenskaart van een activiteit kunt u op verschillende manieren benaderen. Ga met de cursor op de betreffende activiteit staan en kies in het menu [Bewerken], [Gegevenskaart]. Of ga met de cursor op de betreffende activiteit staan en klik de rechter muisknop en selecteer vervolgens [Gegevenskaart].

In de gegevenskaart van de activiteit worden de kosten aangegeven, onderverdeeld in loon en manuren, materiaal, materieel en onderaanneming. U heeft de mogelijkheid de witte velden met zwarte teksten in te voeren of te wijzigen. De velden met grijze teksten zijn rekenvelden en zijn afhankelijk van bijvoorbeeld het ingevoerde aantal bij de gegevenskaart van het element.

Gegevenskaart activiteiten, Tarief wijzigen

Door op het pull-down menu van [Tarief;] te gaan staan kan er een andere Tariefgroep worden geselecteerd.

Zie ook:

Was this article helpful?

Related Articles