1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Onderdelen
  4. Bouwkosten-online

Bouwkosten-online

Met ArchiCalc heeft u ook de mogelijkheid om bouwdelen direct vanaf Bouwkosten-online op te nemen in uw begroting. Indien u gebruik wenst te maken van deze functionaliteit dient u een abonnement af te sluiten op de betreffende bibliotheek op Bouwkosten-online. Wanneer u deze functie de eerste keer selecteert, verschijnt onderstaand scherm:

[Gebruikersnaam:], [Wachtwoord:]

U dient uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. De gegevens worden automatisch opgeslagen op het werkstation. Kies [Ok] en de gegevens zijn opgeslagen. Indien u in het vervolg voor deze functie kiest wordt Bouwkosten-online automatisch gestart.

Indien Bouwkosten-online gestart is via ArchiCalc kunt u een keuze maken uit verschillende bibliotheken. Indien u een bibliotheek heeft geladen kunt kiezen voor het gewenste bouwdeel. In het bouwdeelvenster van Bouwkosten-online is een knop [ArchiCalc] aanwezig, indien u deze functie kiest wordt het element op het Windows klembord geplaatst.

Kies vervolgens de gewenste begroting en kies voor plakken, uw gekozen element wordt opgenomen in de begroting en kan verder worden bewerkt.

Zie ook:

Archidat Bouwformatie